VOLUME LASHES

DEN SENASTE TEKNIKEN ÄR HÄR – VOLUME LASHES

En vanlig korrekt utförd fransförlängning med metoden Singles är en magisk upplevelse. Metoden innebär att man applicerar en extensionfrans per egen mogen frans som kunden har. Fransstylisten står dock inför ett par begränsningar. Man kan nämligen aldrig applicera fler strån än kunden har egna mogna fransar vid själva appliceringstillfället. Dessutom måste fransstylisten ta hänsyn till det ögat som har färre strån än det andra för ett jämnt och fint slutresultat.

Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar. Med Volume Lashes kan samma öga få en magisk volym med upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar!

Den helt nya revolutionerande tekniken Volume Lashes, baserad på metod Sinlges, tar just nu världen med storm! 
I Luxurious Lashes fokus på högsta kvalité och utveckling är det en självklarhet och glädje att nu kunna erbjuda denna innovativa teknik inom fransförlängning.
Den nya tekniken innebär att man med mindre lim och Volume Lashes supertunna och flexibla fransstrån kan skapa en ännu mer kundanpassad fransförlängning med fler strån per öga. Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar. Med Volume Lashes kan samma öga få en magisk volym med upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar! 
Har du glest med fransar eller ofta håligheter i din fransrad kan din fransstylist numer trolla bort detta med Volume Lashes fantastiska teknik och volym. 
Resultatet av en fransförlängning med tekniken Volume Lashes blir en fyllig, mjuk och nästan viktlös fransförlängning! Nästa överraskning är att både skonsamheten och hållbarheten blir ännu bättre tack vare de magiskt tunna och lätta fransarna! Fråga om behandlingen hos din fransstylist. 
Volume Lashes är framtidens fransförlängning!

OM BEHANDLINGEN

Behandlingen går till på ungefär samma sätt som vid en vanlig fransförlängning med Singles. Fransstylisten börjar med att skydda underfransar innan appliceringen påbörjas. En magisk volym med Volume Lashes supertunna fransstrån byggt nu upp genom ett noggrant utfört hantverk, väl anpassad efter kundens ansikts- och ögonform samt franskvalité. Som kund ligger du bekvämt på en behandlingsbänk med slutna ögon där många njuter av stunden och somnar gott. Behandlingen är alltså helt smärtfri och ger ett magiskt resultat med maximal volym utan att skada dina egna fransar!

FLER EFFEKTER MED VOLUME LASHES

Volume Lashes erbjuder samma förskönande effekter som vanliga Single Lashes. Inget mer kladd eller slitage med mascara utan naturligt vackert öppna och pigga ögon. Men med Volume Lashes teknik med mindre lim och supertunna fransar skapas nu ännu fler förskönande effekter!

EFFEKTER SINGLE LASHES & VOLUME LASHES

  • Maximalt förstorande för ögat
  • Möjligheten att forma ögat
  • Naturligt fylliga och långa fransar
  • Mascaraeffekt
  • Fransmarkering

FLER EFFEKTER MED VOLUME LASHES

  • Fylligare,
  • Lättare
  • Mjukare
  • Längre hållbarhet