Applicera bara ovanifrån? | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Applicera bara ovanifrån?

Kan man bara applicera volymknippen ovanpå den naturliga fransen?
Nejdå! Det är det vanligaste och många gånger det lättaste sättet men det går lika bra att applicera underifrån eller från sidan så länge knippets bas och form blir lika bra. 
Det finns dock några tillfällen då det finns fördelar med att applicera underifrån eller från sidan. Om en kund har riktigt böjda fransar eller lockiga fransar, kan du applicera underifrån då detta döljer och bakar in den naturliga fransböjen. Om ett enstaka strå växer mer uppåt än övriga strån över fransraden kan du applicera underifrån för ett finare slutresultat.  
Om ett fint knippe råkar bli snurrat i basen kan du ofta applicera detta från sidan på den naturliga fransen för att ändå kunna omsvepa den naturliga fransen korrekt. Applicering från sidan kan alltså ibland användas som problemlösning om basen på ett fint knippe vrider sig. Ibland är det helt enkelt bara lättare att komma åt med applicering från sidan eller underifrån. Oavsett varifrån du väljer att applicera är det viktigt att knippet omsluter den naturliga fransen korrekt för bästa fäste och hållbarhet. Testa dig fram!