Ta hand om ditt lim | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Ta hand om ditt lim

Lär dig att ta hand om ditt lim på rätt sätt
Alla lim i Luxurious Lashes sortiment är känsliga för värme och fukt, vilket innebär att det är viktigt att limmen tas om hand på bästa sätt för att det skall hålla så länge som möjligt. Som du säkert vet levereras alltid Luxurious Lashes lim i en tätslutande foliepåse som håller limmet borta från direkt solljus och fukt som annars kan påverka limmets hållbarhet. Påsen är återförslutningsbar vilket gör att du kan spara påsen och förvara ditt lim i den när du inte använder det.

Förutom att förvara ditt lim på ett optimalt sätt finns det andra saker du skall tänka på för att limmet skall hålla så länge som möjligt:

  1. Skaka flaskan ordentligt så att innehållet blandas väl, vilket är avgörande för hållbarheten på fransförlängningen. 
  2. Vänd flaskan upp och ner i/på en pappersbit/tejpbit där första limdroppen, som ev legat i pipen, får rinna ut. Tryck inte på flaskan då detta kan medföra att du får in luft i flaskan. 
  3. För flaskan upp och ner över platsen där du vill att din limkula skall placeras. Tryck inte ut droppen med lim utan låt den rinna ur flaskan då luft annars tvingas in när du släpper ditt tryck. Luften påverkar direkt limmets konsistens och hållbarhet. 
  4. Torka av pipen med pappret och låt limmet i pipen rinna tillbaka innan du sätter på locket. 
  5. Om det fastnar lim i pipen så är detta väldigt lätt att få bort. Det är lätt hänt och påverkar inte resten av limmet som är i flaskan. Öppna upp hela korken, inte bara toppen på pipen. Ta en LL Lash Brush och rensa ordentligt bort alla torkade rester av lim som täpper till pipen. Nu kan du droppa ur lim ur flaskan igen utan problem!

 

Se hela LL:s sortimentet av lim här!