Undvik röda ögon | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Undvik röda ögon

 

Att en kund kan få röda ögon i samband med en fransförlängning beror oftast på att Eye Patchen placerats för nära ögonens slemhinnor. Detta kan leda till irritation samt att kunden får svårt att stänga ögonen. Om kunden inte kan stänga sina ögon kan ångor, som vissa lim utsöndrar, orsaka sveda och tårar. Konsekvensen av detta leder till att ögonvitorna blir röda och irriterade vilket kan kvarstå i upp till ett par dagar. Det är inte farligt, men det känns irriterande och obehagligt och ser inte trevligt ut.
Problemet kan undvikas om du som fransstylist är extra noggrann med hur du placerar dina Eye Patches.

Undvik röda ögon
Eye Patches skall alltid placeras på ren och torr hud ett par millimeter nedanför ögonens slemhinnor. Det viktigaste med korrekt placering är att den aldrig hamnar på eller för nära slemhinnorna. Vid behov kan du applicera små tejpbitar ovanpå Eye Patchen för att få ner de små underfransarna som eventuellt inte hamnat under Eye Patchen. Du kan också använda tejpen för att fixera en Eye Patches som inte ligger still och riskerar att hamna för nära slemhinnorna under behandlingen. 

Kundanpassa med olika Eye Patches
Det finns fyra olika modeller av Eye Patches i vårt sortiment. Deras form och storlek varierar och ger därmed olika förutsättningar för en optimal kundanpassning. Den största skillnaden är att modellerna Basic och Mini är både skyddande men också behandlande för kunden, medan Standard och Thin endast skyddar underfransarna. Därav prisskillnaden. Du bör tänka på att köpa hem olika modeller av Eye Patches så att du alltid kan välja den formen som blir bäst för just din kund!
Lär dig mer om våra olika modeller i följande tutorial.