Fransförlängning utbildning - Bli fransstylist | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Utbildningar

Drömmer du om att jobba som professionell fransstylist?
Luxurious Lashes finns här för dig. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm. Vi kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering men också när du är verksam som professionell fransstylist. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många nöjda fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige.


Välj din samarbetspartner för utbildning och produkter med omsorg
Metoder, tekniker och produkter inom branschen har tyvärr mycket varierande kvalitet. En del är rent av skadliga för naturliga fransar. Att du tar dig tid och med omsorg väljer rätt samarbetspartner för utbildning och produkter är viktigt för dina framgångar som yrkesverksam fransstylist.

Luxurious Lashes By Sweden, grundat 2010, är ett ledande svenskt företag inom utbildning och certifiering av fransstylister samt e-handelsförsäljning av förbrukningsartiklar, verktyg och nödvändig skyddsutrustning till yrkesverksamma fransstylister. Vi drivs av övertygelsen att ett lyckat slutresultat är beroende av dem båda.  Som yrkesverksam fransstylist ska du alltid kunna lita på oss för att problemfritt och tryggt bygga din egen affär med fokus på nöjda kunder.


Luxurious Lashes - dubbelt internationellt certifierade
Luxurious Lashes Academy har landets enda utbildningar som är dubbelt internationellt certifierade av CIBTAC (The Confederation of International Beauty Therapy and Cosmetology) och ISO 9001. De årliga revisionerna för att få bibehålla certifikaten säkrar att Luxurious Lashes kontinuerligt arbetar med utveckling, kvalitetssäkring och bästa kundvård. I vår webshop erbjuder vi endast produkter av absolut högsta kvalitet.