Skillnad mellan Volume & Classic Lashes | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Skillnad mellan Volume & Classic

Din dröm är vår passion!
Luxurious Lashes finns här för dig och hjälper dig att förverkliga din dröm. Vi kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering men också när du är verksam som professionell fransstylist. Vi vill bli din självklara samarbetspartner. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många nöjda fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige.


Skillnaden mellan Volume & Classic fransförlängning
Inom grundmetoden Singles används två grundtekniker, Volume och Classic. Då Luxurious Lashes har valt att enbart utbilda fransstylister inom grundtekniken Volume finns det anledning att här förklara varför. Kunderna ser och upplever de tydliga fördelarna med Volume och därför efterfrågar de allt oftare denna teknik. Den traditionella tekniken Classichåller därmed på att fasas ut på marknaden. Classictekniken innebär att du applicerar ett extensionsstrå på varje mogen naturlig frans som kunden har. Med den senaste tekniken Volume, applicerar du istället knippen, skapade av flera supertunna strån, runt en naturlig frans. Denna teknik möjliggör en betydligt större kundanpassning och ger ett lättare, naturligare slutresultat.

 

Bättre kundanpassning med Volume
Med Classictekniken kan man erbjuda kunden olika möjligheter genom val av längd, böj och tjocklek på fransarna. Det finns dock begränsningar då du som fransstylist bara kan erbjuda samma antal Classicstrån som kunden har egna naturliga och mogna fransar vid appliceringstillfället. Classicstrånas långa fästyta följer alltid kundens naturliga fransriktning vilket kan ge ett stökigt och glest intryck. Risken finns också att håligheter därmed framträder tydligare. Med Volumeteknikens supertunna, flexibla och mjuka fransar kan du erbjuda kunden en mer skonsam fransförlängning med betydligt fler fransstrån per öga. Den största skillnaden mellan de bägge teknikerna är att du med Volume kan jobba med kundanpassning i fler dimensioner. Resultatet av en professionellt utförd Volumebehandling blir en nästan viktlös, mjuk, naturlig och fyllig fransförlängning med bättre hållbarhet är Classic.
Bättre och längre hållbarhet med Volume
Tekniken Volume ger både en bättre och längre hållbarhet av fler anledningar. Trots att Volumetekniken kräver mindre lim än Classictekniken är det bevisat att denna omsvepande teknik ger en kraftigare styrka och bättre hållbarhet. Styrkan i den lilla fästytan blir maximal då flera strån sitter samman kring en och samma punkt, den naturliga fransen, men också med varandra i samma limmassa vilket skapar den maximala hållbarheten. Med den minimala fästytan behöver du inte längre följa kundens naturliga fransriktning och kan därmed skapa ett jämnare och finare slutresultat utan luckor/tomma hål med dina knippen.
Även vanligt slitage minskar eftersom de supertunna Volumefransarna har en högre flexibilitet och följsamhet.