Att välja rätt skola - Bli certifierad fransstylist | Luxurious Lashes
  • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Välj rätt skola och utbildning

Din dröm är vår passion!
Luxurious Lashes finns här för dig och hjälper dig att förverkliga din dröm. Vi kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering. Vi vill bli din självklara samarbetspartner. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många nöjda fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige.

 

Välj din samarbetspartner med omsorg
Metoder, tekniker och produkter inom branschen har tyvärr mycket varierande kvalitet. En del är rent av skadliga för naturliga fransar. Att ta sig tid och med omsorg välja rätt samarbetspartner för utbildning och produkter är A&O för varje yrkesverksam fransstylists framgångar.

Luxurious Lashes By Sweden, grundat 2010, är ett ledande svenskt företag inom utbildning och certifiering av fransstylister samt e-handelsförsäljning av förbrukningsartiklar, verktyg och nödvändig skyddsutrustning till yrkesverksamma fransstylister. Vi drivs av övertygelsen att ett lyckat slutresultat är beroende av både professionell utbildning och kvalitetsprodukter. Som yrkesverksam fransstylist ska du alltid kunna lita på oss för att problemfritt och tryggt bygga din egen affär med fokus på nöjda kunder.

Dubbelt internationellt certifierade
Luxurious Lashes By Sweden är det första företaget i branschen fransförlängning som är dubbelt internationellt certifierade av ISO 9001 och CIBTAC (The Confederation of International Beauty Therapy and Cosmetology). De årliga revisionerna för att få behålla certifikaten ställer höga krav och säkrar att Luxurious Lashes kontinuerligt arbetar med utveckling, kvalitetssäkring och bästa kundvård. Därmed kan man alltid vara trygg med vår utbildning såväl som med våra produkter.