Härdplastutbildning | Luxurious Lashes
 • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Härdplastutbildning

Drömmer du om att bli fransstylist?
Luxurious Lashes finns här för dig! Vi vill vara din självklara samarbetspartner och kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering i Luxurious Lashes Academy. Som en service hjälper vi dig, som utbildad elev och kund hos oss, att hålla reda på Arbetsmiljölagens lagar och regler som du faller inom när du bedriver din verksamhet. Du kan alltid lita på oss för att problemfritt och tryggt bygga din affär med fokus på nöjda kunder. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige.


Utbildning inom härdplast
Härdplastutbildning med inriktning fransstylist, och intyget som bevisar att man gått denna, skall enligt lagkrav från 2015 uppdateras vart 5:e år. Läs mer om Arbetsmiljölagen HÄR. Luxurious Lashes erbjuder Härdplastutbildning, med inriktning fransstylister, inkluderat i grundutbildningen LL Volume Lash Stylist men även som en separat utbildning. Oavsett om du är utbildad fransstylist via oss på Luxurious Lashes eller via annat varumärke så hälsar vi dig hjärtligt välkommen att medverka på Luxurious Lashes Härdplastutbildning med inriktning fransstylist.I föreskrifterna för lagkravet ligger fokus på att vi i vårt yrke som fransstylister riskerar att påverkas negativt då vi arbetar med vissa ämnen som räknas till härdplaster. Alla som arbetar med dessa angivna ämnen i mer än 30 min per vecka måste enligt lag genomgå en speciell läkarundersökning och en härdplastutbildning. Arbetsgivaren, eller den egna företagaren själv, bär ansvaret för att det finns dokumenterat underlag som bevisar att man genomfört dessa. Om kontroll sker och underlag inte kan uppvisas har Arbetsmiljöverket rätt att bötfälla företaget. I härdplastutbildningen ger vi dig kunskap om härdplaster, dess egenskaper, säkerhetsinformation samt skyddsåtgärder som behöver vidtas för att arbeta på ett tryggt och säkert sätt, allt enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter. Din lärare från Luxurious Lashes Academy har genomgått en gedigen härdplastutbildning med rätt att utbilda vidare.

Utbildningen avslutas med att du får ditt intyg som visar att du genomfört en härdplastutbildning enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter.

Vi finns här för dig! Som en service hjälper vi dig, som utbildad elev och kund hos oss, att hålla reda på Arbetsmiljölagens lagar och regler som du faller inom när du bedriver din verksamhet. Vi påminner dig t.ex. när det blir dags att förnya din Härdplastutbildning.

 

Kursinnehåll & upplägg:


Här kan du ladda ner vår Mall för riskbedömning som krävs i den nya föreskriften i Arbetsmiljölagen.
Mer information om detta får du under kursdagen.

 

Kurspris

 

Betalningsalternativ
Du väljer något av betalningsalternativen nedan när du gör din kursanmälan.

 1. Direktbetalning med Swish
  Vi erbjuder direktbetalning via Swish. Denna betalning sker alltid innan kurstillfället, i samband med vår bekräftelse av din kursplats.

 2. Faktura
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig möjlighet att betala din utbildning via faktura. Privatpersoner erbjuds 14 dagars kredittid och företag 30 dagar. När du skickar in din kursanmälan, och väljer att betala med faktura, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Fakturan aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för fakturabetalning.

 3. Delbetalning
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig, som privatperson eller enskild firma, även möjlighet att delbetala din utbildning. När du skickar in din kursanmälan, och väljer delbetalning, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Blir du godkänd läggs ditt köputrymme upp på ett konto hos Svea Ekonomi AB. Du kan när som helst välja att slutbetala hela summan utan extra kostnad. Delbetalningen aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för delbetalning.Kursdatum och ort

Här finner du orter och datum för härdplastutbildningen. Anmälningsformuläret till utbildningen finner du nedanför. Fyll i formuläret så återkommer vi med en bekräftelse via mail, samma dag eller nästkommande vardag.  
Har du några frågor eller funderingar innan du anmäler dig är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via mail info@luxuriouslashes.com eller telefon 031-320 19 00.