Teknikkurs fransförlängning | Luxurious Lashes
 • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Teknikkurs Volume

Slipa på dina tekniska kunskaper för ännu bättre effektivitet och hållbarhet.
Luxurious Lashes finns här för dig! Vi vill vara din självklara samarbetspartner och kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering i Luxurious Lashes Academy. Som en service hjälper vi dig, som utbildad elev och kund hos oss, att hålla reda på Arbetsmiljölagens lagar och regler som du faller inom när du bedriver din verksamhet. Du kan alltid lita på oss för att problemfritt och tryggt bygga din affär med fokus på nöjda kunder. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige. 


1-dags Teknikkurs Volume - bli en ännu bättre fransstylist
Målet för alla fransstylister är att jobba så effektivt som möjligt med ett hållbart och snyggt slutresultat. Men det är lätt att fastna i rutiner och missa de små men många gånger viktiga detaljerna. Därför kan det vara nyttigt med lite extra träning. 
Luxurious Lashes teknikkurs hjälper dig att bli en ännu bättre fransstylist. Vi börjar med att ta reda på vad just du önskar hjälp med att förbättra i ditt arbete innan vi teoretiskt går igenom alla tekniska steg i en volumebehandling. Därefter demar vi olika tips och råd innan du avslutningsvis genomför ett nyset på egen modell. Under ditt arbete får du tips och råd om vad just du kan förändra och förbättra. Allt för att du skall kunna jobba så effektivt som möjligt med bästa möjliga hållbarhet och slutresultat. Det i sin tur genererar trygga, nöjda och återkommande kunder. 
Förutom egen modell tar du med dina egna produkter och verktyg som du känner dig trygg med. Under kursen kommer det även att finnas mängder av produkter och verktyg från Luxurious Lashes som du mer än gärna får prova. 


Diplomet du erhåller efter kursens 7 timmar påvisar för dina kunder att du hela tiden utvecklas och strävar efter att ge kunden den absolut bästa behandlingen. 

 

Kursinnehåll & upplägg:

Kurspris:

 

Betalningsalternativ
Du väljer något av betalningsalternativen nedan när du gör din kursanmälan.

 1. Direktbetalning med Swish
  Vi erbjuder direktbetalning via Swish. Denna betalning sker alltid innan kurstillfället, i samband med vår bekräftelse av din kursplats.

 2. Faktura
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig möjlighet att betala din utbildning via faktura. Privatpersoner erbjuds 14 dagars kredittid och företag 30 dagar. När du skickar in din kursanmälan, och väljer att betala med faktura, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Fakturan aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för fakturabetalning.

 3. Delbetalning
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig, som privatperson eller enskild firma, även möjlighet att delbetala din utbildning. När du skickar in din kursanmälan, och väljer delbetalning, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Blir du godkänd läggs ditt köputrymme upp på ett konto hos Svea Ekonomi AB. Du kan när som helst välja att slutbetala hela summan utan extra kostnad. Delbetalningen aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för delbetalning.


Kursdatum och ort

För tillfället har vi inga planerade datum för teknikkursen. 
Har du några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via mail info@luxuriouslashes.com eller telefon 031-320 19 00.