Volymfransar utbildning | Luxurious Lashes
 • Ordrar före 14.00 skickas samma vardag
 • Fri frakt från 1 300 kr
Priser inkl. moms

Utbildning volymfransar

Drömmer du om att bli fransstylist?
Luxurious Lashes finns här för dig! Vi vill vara din självklara samarbetspartner och kommer att finnas med dig hela vägen både före och under din utbildning och certifiering i Luxurious Lashes Academy, men också när du är verksam som professionell fransstylist. Som en service hjälper vi dig, som utbildad elev och kund hos oss, att hålla reda på Arbetsmiljölagens lagar och regler som du faller inom när du bedriver din verksamhet. Du kan alltid lita på oss för att problemfritt och tryggt bygga din affär med fokus på nöjda kunder. Det är vad vi gör varje dag sedan 2010 för många, många fransstylister i vårt nätverk, över hela Sverige.

 

2-dagars grundutbildning LL Volume Lash Stylist – Internationellt certifierad
Luxurious Lashes erbjuder en gedigen 2-dagars grundutbildning inom den senaste, och mest efterfrågade tekniken Volume. När du vill tjäna pengar på ditt yrke genom riktigt nöjda och återkommande kunder, p.g.a att du är bäst på det du gör, då är detta utbildningen för dig. Utbildningen är utvecklad och uppbyggd så att du, utan tidigare erfarenhet, säkert får med dig all den kunskap du behöver med fokus på nöjda och återkommande kunder.  Arbetsmiljöverkets krav på härdplastutbildningen ingår självklart i utbildningen, för både din och dina kunders trygghet och säkerhet.
Är du redan utbildad inom tekniken Classic, och kan uppvisa diplom eller certifikat, är du välkommen att gå vår Volumeutbildning som en vidareutbildning, till ett reducerat pris.
Utbildningen börjar med två intensiva dagar om totalt 18 timmar tillsammans med lärare och omfattar både teori, demonstration och praktiska övningar. Efter de två utbildningsdagarna skall du inom 12 veckor redovisa ett praktiskt prov och genomföra ett teoretiskt webbaserat slutprov innan du blir slutligt godkänd och internationellt certifierad Volume Lash Stylist.
Luxurious Lashes förbehåller sig rätten att underkänna en elev som inte uppfyller kraven efter de två inledande utbildningsdagarna, det praktiska eller teoretiska provet. I dessa fall erbjuds kostnadsfritt ett nytt utbildningstillfälle eller tid för ytterligare prov. En elev som, trots påminnelser och påtryckningar från Luxurious Lashes, inte avlägger sina slutprov inom 6 månader från utbildningsstart, måste för att uppnå ett Internationellt certifikat gå om sin utbildning, till ett reducerat pris, för att uppdatera sina kunskaper. 

Du kan välja att genomföra din utbildning i Göteborg eller i Stockholm. Aktuella kursdatum hittar du här


Kursinnehåll & upplägg: 


Praktiskt slutprov - inom 12 veckor
Redovisning av 10 nyset samt 2 påfyllningar.
När du blivit godkänd på det praktiska provet ska du göra det teoretiska slutprovet online.  

Teoretiskt slutprov
Teoretiskt slutprov online genomförs efter godkänt praktiskt slutprov.
För att få godkänt krävs minst 80% korrekta svar. Skulle du inte bli godkänd på provet första gången får du möjlighet att göra om det tills du klarat det.

Internationellt certifierad fransstylist
När du är godkänd på det teoretiska provet är du helt klar med dina två slutprov och står som internationellt certifierad Volume Lash Stylist, med en ny spännande framtid framför dig.Kurspris

Betalningsalternativ
Du väljer något av betalningsalternativen nedan när du gör din kursanmälan.

 1. Direktbetalning med Swish
  Vi erbjuder direktbetalning via Swish. Denna betalning sker alltid innan kurstillfället, i samband med vår bekräftelse av din kursplats.

 2. Faktura
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig möjlighet att betala din utbildning via faktura. Privatpersoner erbjuds 14 dagars kredittid och företag 30 dagar. När du skickar in din kursanmälan, och väljer att betala med faktura, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Fakturan aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för fakturabetalning.

 3. Delbetalning
  Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig, som privatperson eller enskild firma, även möjlighet att delbetala din utbildning. När du skickar in din kursanmälan, och väljer delbetalning, görs en sedvanlig kreditprövning innan kursplatsen bekräftas. Om du inte blir godkänd kommer vi att föreslå andra betalningsalternativ. Blir du godkänd läggs ditt köputrymme upp på ett konto hos Svea Ekonomi AB. Du kan när som helst välja att slutbetala hela summan utan extra kostnad. Delbetalningen aktiveras direkt efter kursstart.
  Klicka här för att se grundkraven för delbetalning.


Kursdatum och ort
Här finner du orter och datum för grundutbildningen LL Volume Lash Stylist. Anmälningsformuläret till utbildningen finner du nedanför. Fyll i formuläret så återkommer vi med en bekräftelse via mail, samma dag eller nästkommande vardag. 
Har du några frågor eller funderingar innan du anmäler dig är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via mail info@luxuriouslashes.com eller telefon 031-320 19 00.